English Română

Casa de oaspeti
Dambovicioara


6 persoane

3 camere

6 paturi single

2 bai
Povestea locatiei

Casa de oaspeti “Dor de suflet” este situata in satul Dambovicioara, judetul Arges. Este o casa traditional musceleana, veche, construita din anul 1905 si reabilitata. Casa este amplasata pe un teren in suprafata de 4500 mp, un deal compus in principal din faneata. Cu toate ca este amplasata in centrul satului, locatia ofera intimitate deoarece este construita pe al doilea rand de case.

Locatia se compune din doua corpuri de casa. Casa veche, dispune de o camera de zi cu loc de servit masa si un living cu semineu. Casa noua, dispune de doua dormitoare duble cu baie proprie.

Intre cele doua corpuri este amplasata bucataria, complet utilata. Prin aceasta se face legatura intre corpurile de case, oferind intimidate intre spatiul de zi si cel de noapte.

Casa ofera 4 locuri de cazare, impartite in doua camere duble cu baie proprie. Numarul de locuri de cazare poate fi completat cu inca 2 paturi twins disponibile in living-ul cu semineu.

Atractii turistice

Drumul prin Cheile Dambovicioarei iti da sentimental traversarii unui portal catre alta lume. De partea cealalta a cheilor se afla satul Dambovicioara, un loc parca oprit in timp unde viata autentica a satului romanesc s-a pastrat inca vie.

De la locatia Casa de oaspeti “Dor de suflet” poti parcurge pe jos (un traseu de 15 min) drumul pana la Pestera Dambovicioara amplasata la intrarea in Cheile Brusturetului. De aici poti incepe drumul pana la Cabana Brusturet, aproximativ o ora de mers lejer. Cheile Brusturetului nu sunt asa abrupte, dar sunt mai salbatice decat Cheile Dambovicioarei.

De la Cabana Brusturet accesul auto este intezis, practic de aici incep traseele montane de picior in Rezervatia Naturala Piatra Craiului www.turismdambovicioara.ro.

Pentru cei isi doresc sa admire peisajul si din masina pot vizita: Castelul Bran (distanta 30 km), Cetatea Rasnov (distanta 47 km).


Politica de inchiriere

Casa de oaspeti “Dor de suflet” se rezerva la cheie pentru maxim 4 persoane cu un tarif de 200 eur/noapte (minim 2 nopti) in regim self-catering. Pentru suplimentarea numarului de persoane (maxim 6) se achita un tarif de 40 eur/persoana.

Locatia se rezerva in regim bed & breakfast, turistii avand la dispozitie un cos cu bunatati din camara proprie.

La cererea oaspetilor, in bucataria locatie se poate pregati cina de catre gazde.

Nu este permis accesul cu animale. In locatie este interzis fumatul.

Nu este permisa organizarea de evenimente.

Facilitatile locatiei:
- Parcare gratuita
- Gratar
- Sezlonguri
- Terasa
- TV si internet wireless gratuit